Chọn trường nào du học thạc sỹ du lịch khách sạn tại Singapore?

The cheapest/best way to get a Swiss Hotel Management Diploma is to get your first 2 years in Singapore and third year in Switzerland. Believe me, you will never regret this investment. Have a nice day.

Trang Blog Học MBA Online

Ngoài tấm bằng đại học thì rất nhiều bạn trẻ còn muốn lấy thêm cho mình tấm bằng Thạc sỹ từ các trường đại học danh tiếng trên thế giới, và một trong những yếu tố mà các bạn quan tâm tới đó là thời gian học và học phí đây cũng là một trong những lý do khiến Singapore được lựa chọn là điểm đến của khá nhiều bạn sinh viên Việt Nam lựa chọn.
Và để tìm hiểu  rõ hơn về chương trình học thạc sỹ tại Singpaore, trong chương trình hôm nay mới các bạn cùng lắng nghe cuộc trò chuyện ngắn với chị Nhi Sa – chuyên viên tư vấn du học Singapore của Tân Đại Dương sẽ chia sẻ với chúng ta rõ hơn về vấn đề này. Và lựa chọn trường nào, nghành nào theo học thạc sỹ tại Singapore.

Du học thạc sỹ Học viện ERC Singapore ngành du lịch khách sạn

Du học thạc sỹ…

View original post 1,069 more words

Published by sbitrainingsolutions

Welcome to our Forum @SBI Training Solutions Learning Center. We provide online solutions for your educational needs, from pre-MBA English to research methodology and writing skills, and offer many forum discussions where you can get tips on successful learning strategies, job opportunities, personal coaches for online or in-person assistance, and other accompaniment services with a personal touch. For Vietnamese: Hướng dẫn học trực tuyến, Cơ hội hợp tác giành cho giảng viên và nghiên cứu sinh, Học bổng toàn cầu, Giới thiệu một số trường đại học, YourVietnamExpert (YVE) Network, xem trang https://hocmba.degree

User-ID and ENG-4-MBA Group details requested for reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: